Caterwaul Regusci Vineyard Cabernet Sauvignon 2018

849,00 pr stk. Inkl. moms ved køb af 6 stk. 699,00

Lagerstatus: På lager

ELLER
Ved køb af Varenr Stk pris
1 6124
849,00 Inkl. moms:
6 6124
849,00 Inkl. moms:
699,00 Inkl. moms:
Land Vintype Region Subregion Producent Årgang Distrikt Volume
USA Rød California North Coast Caterwaul 2018 Napa Valley 75CL
94-96+ Jeb Dunnuck
95+ Robert Parker
95 Vinous

Forrygende 100% Cabernet Sauvignon fra de to superstars Thomas Rivers Brown og Matt Hardin. Druerne kommer fra Regusci Ranch, der ligger i den efterhånden mytiske Stag’s Leap region. Produktionen er til den meget lave side - til gengæld er kvaliteten oppe i toppen. Endda til en pris mange konkurrenter måber over.

Det er en vin, der helt afgjort har vælde og muskler, men på en yderst elegant og let kølig måde. New School Stag’s Leap kalder Thomas Rivers Brown stilen - så det gør vi også. 

Farven er dyb lilla og næsen rapporterer begejstret om duften af cassis, bagte blommer, brombær, blåbær, violer og lakrids. Mange af de samme noter træder tydeligt frem i den fyldige smag inden finishen overtager showet … med dertilhørende ekstranummer. Høj klasse allerede nu, men har I hvert fald 15-20 blændende år foran sig.

Vinous
The 2018 Cabernet Sauvignon (Napa Valley) is not just gorgeous, it is also one of the best values readers will come across. Ripe, juicy and expressive, the 2018 once again hits all the right notes. Inky dark fruit, smoke, licorice, spice and sweet floral accents all race out of the glass. Readers will have a very hard time finding a better wine for the money. The balance of various appellations works so well here. The Caterwaul Napa Valley bottling might just be the finest wine in the market in its price range.

Jeb Dunnuck
Not harvested until the end of October, the full-bodied, opulent, downright sexy 2018 Cabernet Sauvignon Regusci Vineyard offers loads of fruit and texture that stay balanced, making it already hard to resist. Violets, tobacco, cassis, and loamy earth all round out the bouquet, and it’s going to drink nicely in its youth yet also evolve gracefully.

Robert Parker
The 2018 “Regusci Vineyard” Cabernet Sauvignon is made from 100% Cabernet Sauvignon. Deep garnet-purple colored, it leaps from the glass with vibrant scents of baked blackberries and stewed plums, leading to cassis and pencil shavings notions at the core, plus emerging tar and roses wafts. Medium to full-bodied, the palate is bursting with bright, crunchy black fruits, supported by soft tannins and a refreshing line, finishing long and with seriously earthy layers. 250 cases were made.

Thomas River Brown er uden sammenligning den mest efterspurgte winemaker-konsulent i Californien. Hans imponerende kundekreds tæller nogle af de helt store producenter i Napa og Sonoma, hvor han især tryller med Cabernet Sauvignon og Chardonnay. 

Han kommer oprindeligt fra South Carolina og blev i en tidlig alder bidt af vinmyggen. Lige efter college arbejdede han på diverse restauranter for at dyrke sin passion for vin (og mad), indtil han sidst i 1990’erne stak af til Californien for at prøve lykken dér. Han fik job på All Seasons Restaurant i Calistoga – en restaurant, der har mere fokus på vin end mad. Det ledte så til et job som assistant winemaker hos Turley Winery, hvor han viste sig at være et naturtalent udover det sædvanlige. Tre år senere fik han jobbet som winemaker hos Outpost på Howell Mountain og begyndte at arbejde som konsulent flere andre steder.

Thomas River Brown kører en lidt anden stil med sine egne vine end de vine, han er konsulent på. Personligt foretrækker han at skrue en anelse ned for poweren og lade frugt og terroir tale frit. I hans optik giver det mere interessante og unikke vine, hvilket han har en fin pointe i, synes vi. Af samme grund høster han frugten tidligere, end man normalt ser. Høster man, når frugten er på nippet til at blive overmoden ryger lidt af smagen og især terroir-præget. Han bruger også en væsentlig lavere andel af nye egefade til modningen end hvad sædvane er – igen for ikke at tage spotlight fra frugt og oprindelse.