Spanien
-
Robert Parker 94P I got to taste the 2014 Crianza, which was fascinating to compare with the 2013. It's 80% Tempranillo and 10% each Cabernet Sau... -
Druerne til Flor de Pingus bliver skabt på frugt fra delvist lejede vinmarker nær de to parceller Barrosso og San Cristóbal, der f&... -
Druerne til Flor de Pingus bliver skabt på frugt fra delvist lejede vinmarker nær de to parceller Barrosso og San Cristóbal, der f&... -
Robert Parker 94PThe 2008 Valbuena is produced with Tempranillo and 7% Merlot and Malbec from a cold, rainy season and late harvest. It reminds me of ... -
Druerne til Flor de Pingus bliver skabt på frugt fra delvist lejede vinmarker nær de to parceller Barrosso og San Cristóbal, der f&... -
Druerne til Flor de Pingus bliver skabt på frugt fra delvist lejede vinmarker nær de to parceller Barrosso og San Cristóbal, der f&... -
Clos Erasmus er skabt af amerikaneren Daphne Glorian og har opnået kultstatus som ingen anden i Priorat. Daphne købte sammen med Rene Bar... -
Bodegas Emilio Hidalgo betragter Santa Ana Pedro Ximénez 1861 vin som familiens relikvie, hvilket er en undervurdering – dette er en af v... -
Druerne til Flor de Pingus bliver skabt på frugt fra delvist lejede vinmarker nær de to parceller Barrosso og San Cristóbal, der f&... -
Robert ParkerThe opaque ruby/purple-colored, firmly-structured 2001 Pingus is more closed and backward than the extravagantly rich, flamboyant 2000. I...



