Caterwaul Smagekasse, Napa Valley (6 fl.)

4.328,00

3.450,00 Inkl. moms:

Lagerstatus: På lager

Inkl. moms: 2.760,00

Land Vintype Region Subregion Producent Årgang Distrikt Volume
USA Smagekasse California North Coast Caterwaul 2018 Napa Valley 450CL

En smagekasse hvor vi møder måske den hotteste winemaker i Californien - Thomas River Brown. Dette er Cabernet Sauvignon af bedste skuffe, og i smagekassen prøver du hans 3 signaturvine fra Caterwaul. Kassen indeholder

  • 4 fl Caterwaul Cabernet Sauvignon 2019 (94P af Jeb Dunnuck)
  • 1 fl Caterwaul Regusci Vineyard Cabernet Sauvignon 2018 (94-96+ af Jeb Dunnuck, 95+ af Robert Parker)
  • 1 fl Caterwaul Cemetery Vineyard Cabernet Sauvignon 2018 (97P af Vinous, 94-96 af Jeb Dunnuck, 96P af Robert Parker)

Thomas River Brown er uden sammenligning den mest efterspurgte winemaker-konsulent i Californien. Hans imponerende kundekreds tæller nogle af de helt store producenter i Napa og Sonoma, hvor han især tryller med Cabernet Sauvignon og Chardonnay. 

Han kommer oprindeligt fra South Carolina og blev i en tidlig alder bidt af vinmyggen. Lige efter college arbejdede han på diverse restauranter for at dyrke sin passion for vin (og mad), indtil han sidst i 1990’erne stak af til Californien for at prøve lykken dér. Han fik job på All Seasons Restaurant i Calistoga – en restaurant, der har mere fokus på vin end mad. Det ledte så til et job som assistant winemaker hos Turley Winery, hvor han viste sig at være et naturtalent udover det sædvanlige. Tre år senere fik han jobbet som winemaker hos Outpost på Howell Mountain og begyndte at arbejde som konsulent flere andre steder.

Thomas River Brown kører en lidt anden stil med sine egne vine end de vine, han er konsulent på. Personligt foretrækker han at skrue en anelse ned for poweren og lade frugt og terroir tale frit. I hans optik giver det mere interessante og unikke vine, hvilket han har en fin pointe i, synes vi. Af samme grund høster han frugten tidligere, end man normalt ser. Høster man, når frugten er på nippet til at blive overmoden ryger lidt af smagen og især terroir-præget. Han bruger også en væsentlig lavere andel af nye egefade til modningen end hvad sædvane er – igen for ikke at tage spotlight fra frugt og oprindelse.

Vi kan ikke sige andet, end det spiller max, det han har gang i nu på 18. år. Og vi er super stolte af, at kunne præsentere dig for tre af hans bedste Cabernet Sauvignon værker. Hver vin har sit eget udtryk – helt efter planen. Men fælles for dem alle er, at det er håndværk af sjælden set kaliber fra en af Californiens helt store vin- gururer. Glæd dig!